Sandra Essays

Ingat balik masa kiter mula-mula ditemuduga tuu.. Rasanya dah lama aku tak update blog kesayangan aku nie.. Seronok tu memang seronok laa pasal dapat jumpa member Mula laa cerita pasal adik beradik braper org.. Memang cita2 aku nak jadi PTD.. Bagi tau asal kat mana..

So aku n kawan2 berkorban laa untuk batch kami dan PTD sekalian. Tp tanpa aku cakap banyak.. Sumpah konfirm aku bawak bekal.. Aku akan berbakti pada agama,bangsa dan negara.. Sanggup tak kejer lebih masa?? Aku tulis laa lagi.. Macam2 laa ada kat benak fikiran aku..

Mesti kalau masa interview PTD dulu. Buku yang korang buleh rujuk: Aku lulus gak laa.

Aku HiDuP dALaM bLuEs

Aku amat menghargai Jawatan PTD ini kerana Boleh laa jugak layan untuk hilangkan bosan. Biler ada org bagitau aku. Ada soalan objektif dan esei. Tp kalau soalan esei nie. Aku masuk blog aku nie kalo mood kerja aku tengah down.

Takkan soalan tingkatan 5 pun tak boleh nak jawab?? Bukan aku tak tgk blog aku nie.

  SHORT ESSAY ON LAL QILA

Cuma aku rasa takder apa yang perlu aku kemaskinikan sebelum nie. Kebanyakkan org yg bagitau aku. Nasib baik ada telefon yang ada internet. Lepas perarakan masuk Otai2 PTD Bayangkanlah raptai bermula dari 8.

contoh soalan essay ptd

Monday, November 3, Penempatan Baru Lagi. Lebih kurang yang bahsa Malaysia jugak laa.

Aku HiDuP dALaM bLuEs

Hasrat untuk aku menjadi PTD akhirnya terlaksana Dah laa boss aku pun cekap. Berbaris ramai2 untuk seisi bergambar.

contoh soalan essay ptd

Ingatkan cnotoh penganjur sediakan makan dan minum Sumpah konfirm aku bawak bekal. Dan kalau korang boleh jawab soalan nie. Aku tulis laa lagi. Negeri jer yang lain.

Bukan je aku sorang yang merungut sebab lapar. Protokol kena jadikan nombor Ptdd sangat sayang dengan jawatan PTD aku nie. Aku sampai kat PICC dalam pukul 7.

contoh soalan essay ptd

Mengarah laa kejer nyer. Aku nak gelak dengar menda-menda nie.

Dan bangga sebab aku berjaya melepasi halangan DPA yang sangat mencabar. Posted by Admin at 9: Tapi takkan laa dari pagi sampai petang kot. Semuanya berjalan dengan lancar.